Monday, September 6, 2010

Isu Keparat Berkarat

Penat sudah aku menyentuh isu - isu serious nie. Rasa mcm ahli keparat plak, tp semua tue hanya untuk di jadikan perkongsian, supaya kita sama - sama terbukak mata nie. Isu & Kongsi

Takut juga kawan - kawan pembaca ingat aku nie, suke serious talk. Walaupun kadang - kadang macam ye jer, tapi sebenarnya aku suka berkongsi pendapat aku dengan korang. Kalu korang rasa malas nak baca, aku tak kisah pun. Asalkan, aku dah luahkan apa aku rasa, daripada terpendam jadi pekasam dalam lubuk perasaan nie, sakit oooo... kalu terpendam macam tu.

Eh, lagi bapa hari jer nak raya.. korang dah shopping ke?? Baju raya bapa pasang? Kasut raya warna pe? Duit raya tuk aku dah ada ke? Eh.. betul ke HEhehe..

Yeay Yeay Raya...

Aku baru dapat 1sr BE yeay yeay....
TQ pada Kehidupan Kita coz bagi tips, dan tunjuk ajar.. 

1 comment:

suichi said...

cayalah sis...aku pon baru dapat BE yg ptama nih...heheh