Thursday, April 28, 2011

Naik lemau

Family, Boifwen, officemate, mate...  kerja, assingment, balik umah, makan tido, shopping, movie, lepaking, blogging, happening...

Bila check balik apa yang aku lalui setiap hari, nampak sama jer.. kadang - kadang rasa bosan buat benda yang sama setiap hari, cara dan situasi kot lain skit.

Nampak nya aku dah start merungut pasal hari - hari aku kot. Nie menandakan aku kene pi holiday... 

Last year memang ada 2 kali aku wat SOLO VACATION, fly sesorang. Lawat tempat orang, meet new people who does't know who i'm, n what my personality are... n been myself.
 
Ada suggestion tak, prefer BEACH or ISLAND

12 comments:

Prince Halilintar said...

xelok merungut..enjoy la hari2 yg masih mampu kite bernafas sebelum kite xmampu utk mengecapinya lagi..peace =)

Cik Ezy said...

jom melancong!
tenangkn fikiran..
hhehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

island...i like

Encik Psychopath said...

dtg la rumah aku. aku sajikan kelainan.

MataHati @ MH said...

jom kita pi holiday kat redang island..huhu

Lizzie Yasmin said...

Psychopath: umah ko, baik umah aku jer.. lain lar umh ko belakang ada laut.. bleh aku wat resort..

Matahati: Redang??? bestnya.. plan nk ke Cherating... Redang pun mcm best..

HEROICzero said...

happy holiday, insyaAllah. have fun ! =)

Nasriq said...

kalau ada duit lebih.... baik pergi semporna sabah... sana ada macam2 pulau ada... semua cantik2 dan belum diterokai sangat... ada mabul, mataking, sipadan, sibuan, pulau tiga... macam2 la... cantik2 sangat...

nabilah_2908 said...

solo vacation...seronok ke..? huhu

kalau sy...sure akan bawa teman...baru seronok...

tp tu lah kan..lain org..lain caranya..lain minatnya...tul tak.. :)

pernh sampai tak kat Sibu Island di johor...tmpt tu best gak...try la.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
NASI GORENG AYAM GIANT

☻UsaGi NaNa☻ said...

solo??bgs nye kalo leh g sndri kan???tp hati2..zaman skrg x cm dlu..huhuhuh~

Amirrah Zawani said...

solo vacation?? wahh i tak penah.. =_=

shah-kayrul said...

tak pernah lak g solo vacation...tak cukup brani lagi la