Thursday, July 12, 2012

10 perkara student akan buat di Ikea.

1. Makan meatball or karipap

2. Simpan cup ikea, next time datang bawak cup tersebut. Sebab air free refill.

3. Jalan - jalan sampai lenguh kaki. Sebab ikea hanya ada 2 jalan keluar. Samaada nak patah balik or teruskan hingga penghujung.

4. Try, test, baring, duduk pada semua sample yang ada.

5. Veragan future house, dan buat ayat lomantik pada boifriend. "Yang, nanti rumah kita i nak macam nie tau" 

6. Beli frame gambar berharga RM5.90 cap Ikea. 

7. Tarik nafas dalam - dalam, konon bau gudang Ikea tue best. .

8.   Ambil gambar dan post di FB

9. (Isi tempat kosong apa yang anda buat di Ikea) aku dah tak der idea. 

10. Kutip souvenir

4 comments:

Tukang Karut said...

aku tak pernah sampai ikea... tak pernah terfikir nak pergi pun...

Puteri Iqa Izyan said...

tak penah pon jejak kaki kat ikea :p

teringin jugak nak makan meatball tu :)

aimi said...

ahahhahaha..... btl3 =)

Lizzie Yasmin said...

TK n Iqa: best lar gi sana untuk buang masa dan curik idea jer pun.