Friday, December 14, 2012

Sudah tukar lar

Finally , blog saya telah berjaya ditukarkan dari BLOGSPOT ke DOT.MY. Semua ini adalah hasil dari pemberian Innanie yang pernah di warwarkan beberapa entry lepas. Kalau ada yang berminat sila pergi ke belog dia, kerana masa belum terlambat. tak silap hingga 25hb nie dan terhad untuk 1500 orang sahaja.

Yuran pendaftaran adalah percuma sama sekali, manakala yuran tahun adalah RM20 hinggat sampai bila - bila.

MY is stand for Malaysia.

Segala langkah telah di tutorialkan. Tak susah pun, aku yang buta IT nie pun mampu buat sendiri. Kalau tak reti tanya, Tapi, rasanya so far tutorial adalah sangat lengkap. Ikut je, step pasti berjaya.

Tapi yang paling tak best sekarang adalah, bloglist aku semua lesap. Dah sekarang aku kene buat bloglist baru. Kalau nak tau, rentak aku bw adalah cuma berdasarkan bloglist sahaja. Jarang sangat lar nak blogwalking pakai dashboard.  Kalau adapun memalam time bosan. Dan bila bloglist tiada yang update.

Kalau korang rasa blog korang cukup hebat, mampu menenangkan kepala otak aku, kurang rembasan emosi, penuh ilmiah, ada isi , silalar tinggalkan link nanti lepas proses tilikan. Adalah lar nama blog korang di bloglist aku tue.

Sekian

5 comments:

Ezy Chiaki said...

meh dtg blog saye!
haha

http://lemonribena.blogspot.com

cik nur said...

wahhh dah tukar eh bagus2 ada kemajuan hehehe..nur pun tak tukar pun lagi hehehe..http://cantekdihati.blogspot.com/
nie blog nur jgn lupa tau hehehe

LelakiSemalam said...

http://lelakisemalam.blogspot.com/



aku singgah ni...

gamepoint amd said...

fuiyo.

aLieF si Muncung ManiS said...

ape yang best nye dot.my ni ??? teringin gak nak buat..huhu ..saya pun buta IT..sbb duduk gua..haha.