Thursday, March 14, 2013

Bollywood Theme

Suka kan, family aku kalau nak kawen suka sangat bertema. Lepas tue, sekalian family kalut cari baju mengalahkan pengantin. Berbulan - bulan tido tak lena pikirkan baju nak pakai nanti. Bila dah dapat baju, mengigil plak nak surungkan. Bila dah habis acara, sakit kepala pikir masa bila plak nak pakai baju tersebut. Begitu lar selalunya terjadi bila kawen bertema pelik - pelik nie. Kalau tema color ok lagi kot.

Yang lepas jangan dikesali yang pasti, semua dah cukup enjoy malam tue. Bila lagi nak merasa, budaya nenek moyang yang masih mengalir dalam darah walaupun sebenarnya dah walenketik (melayu) habis. Tinggal muka dan kulit jer, saki baki yang ada.

Lepas nie no more, bebelan hanya gambar menjadi hiasan.
(gambar tak larat nak letak watermark, sebab amik dari sumber rojak)





Bride and Groom





Everybody said Dil

OMG bila tengok balik pic, baru perasan how crazy my family are. 
Tapi itulah keunikkan nya. 

Last but not last

Acara kemuncak

Bhangra

And My partner is 

Congrat Nisha and Pian, hope u both bahagia hingga anak cucu, dan Insha Allah Jannah. 
Moga dapat hasilkan anak yang chomel hidung bak burung belatuk dan dagu terbelah. 

Daaaaa.......







3 comments:

Innanie | Ariffin said...

alololooooo comel lah theme bollywood. lagi pun memang family kau ada mix kan. ok dah tu! comelnya partner menari. geget perut dia tu! hahahah

izyantyPersonalTaste said...

meriahnya...menarik :)

gamepoint amd said...

PEH GRAND TEGHOK. SIAP ADA TEMA