Thursday, March 28, 2013

Sorok

Since last 2 week, macam banyak plak orang kene taq , baju singlet lelaki yang mampu sorok ke-BORAI-an nya.Walaupun kalau sebenarnya dia adalah jaguh One Pack terbesar. Adakah mekanisma dia seperti wanita yang memakai bengkung untuk nampak slim, dan bagi laki nampak six pack.

Dalam masa yang sama ternampak pulak aku, spender yang mampu meninggi dan memontokkan pinggul bagi wanita.

WTH is that People. Terlalu lar fake,punya nak bagi nampak elok di mata orang , mampu ko seksa diri sendiri pakai baju sendat bagi nampak gagah dan spender tebal untuk nampak seksi. Dah tu nak duduk macam mana punggung tebal, kira dok atas span lar ek?

Bagi aku , benda macam tue terlalu lar tak bermakna. Bukan sebab nak cakap pinggul aku dah sedia montok, badan dah six pack, tak gaduh pakai singlet bagai. Tapi ini adalah KEPUASAN.

Puas ke, pakai single ketat or spender montok.. jalan - jalan tayang body dikhalayak ramai. Dulu jalan melungkuk, dan dan jadi berkepak. Bila balik rumah, bukak baju, bukak singlet. BLUUUP.. semua isi lemak terkeluar. Pujian - pujian hanya pada luaran.

Mata sendiri macam mana, sedap ke mata memandang? 

Sit up lar bai, work out skit, jangan malas. Lepas makan tak cool lar terus baring. Kadang - kadang try cuci mata dekat taman sambil jogging. Kene gayanya bukan jer dapat badan cool. Tapi for Mr Single, boleh jadi Double.





2 comments:

Tukang Karut said...

aku bangga berperut boroi... tak perlu nak sorok...

onie said...

onie je lepas makan terus baring,tak seonohkan,hmmmm