Wednesday, May 29, 2013

DEY

Banyak benda pelik ko boleh jumpa dekat FB nie. Perangai orang ko tak payah sebut lar. Kadang-  kadang perangai kau sendiri pun Nauzubillah, sendiri tak sedar, merempan dan meroyan serupa FB tue boleh cakap. Padahal sendiri dah teraib dek kata - kata sendiri.

Aku baru nampak benda nie. Entah lar macam mana boleh dok dekat wall aku. Kadang - kadang, dengan tak sedar orang dah boh ko dalam group tah pah pe. Tiba - tiba nampak wall semak semacam. Memang 1 keja lar plak nak remove bagai.

Heran plak aku, kalau orang cakap pil E tue haram. Sapa bawak or simpan terus kene tangkap, masuk jail terus kene bicara. Paling tak pun kene denda or hantar pusat sebab ada kandungan dadah. Padahal, kadang - kadang bersepah di lantai club. 

Nie benda plak. Bukan takat high dia macam nak sama ke. Jual dekat FB personal lagi, sapa mau stock cantact je. 

  Dibuatnya ke bini sendiri tak pe. Cuma kalau boh kat bini orang or anak dara orang. Tak ke naya.  

Bebas sangat FB nie
Benda serupa nie pun boleh ko nak jual ke? 


Sekian.







13 comments:

cha said...

huhu makin mengarut la fb la ni. paling mengarut 1 like 1 doa. ntah hape2 la

ishy77 said...

pehhh...gilo

Lyn Yusoff said...

geli tgk iklan2 mcm gini..
yakssss

[email protected] said...

Hahha akk pun tgok ekk iklan tuh lawakk la...buat yek bertitik2 laki dia letak mau gilew seks lak bini dia hahhaha...

Izzuddin Fauzi said...

Melampau meh -_-

LelakiSemalam said...

benci fb la ni.

Lizzie Yasmin said...

Cha: memang merepek, ada lagi merepek. Konon kalau nk pahala kene share. Kalau share kosong tanpa pengisian pun buta jugak

Lizzie Yasmin said...

Zai: Haha, kome pun nampak jugak ke? Nasib zaman kita dah habis, silap2.. ada dalam minuman kita.. mana tau..huh...

Lizzie Yasmin said...

Lelaki Semalam & Lin: Benci sebab dah terlebih sangat nie..

gamepoint amd said...

HAHAHA GHAIRAH KETAHAP MAKSIMA MEOW MEOWWWW

Syazwan Che Deraman said...

sengih sorang sorang aku baca.
orang kampung mana buat iklan macam ni haa?.

facebook makin merepek sekarang.
ambe dah jarang gila bukak facebook.
bukak je facebook, mesti akan ada rasa tak puas hati.

Nastyna said...

sempi jer jual air ghairah gitu. hahahaha

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. perghh geli siot aku baca. confirm aku tendang2 siapa yang berani sangat promote camtu kat fb. gi-la!