Sunday, May 26, 2013

The Yard Bazaar at Jaya One

Alhamdulillah The Yard dah settle. Walaupun berada di cerutan event Markets, at least jejak jugak target aku jualan aku. Paling best ada pengalaman yang aku dapat. Tak sangka ada jugak peminat barang vintage bundle nie. Sekurang - kurangnya naik jugak confident level aku, untuk try next bazaar.

Ini rupa booth aku.  Button tue adalah product baru, InshaAllah bakal jadi product tetap dan akan di DIY untuk jadi barang craft. 

Hari kejadian tak sempat nak craft apa - apa, sebab received a day before. 

Bagi peminat button, boleh beli dengan harga borang. Lepas nie, bakal di jual dengan timbangan tidak lagi by pieces. 

Tak sampai, setengah hari button dah settle dulu. Ada yang beli semua terus. Tak kuasa dia nak pilih. Memang rezeki dia lar, aku terletak harga murah. Apapun aku redha. Mungkin rezeki dia di situ. 

Ini adalah product limited. Ada lagi kalau nak. Yang kecik RM10, besar RM30. 
Kalau nak terus visit UsFaminnile pm jer terus, nanti aku layan. 

Next bazaar adalah 29 June 2013 di 1 Mont Kiara Mall,  Insha Allah. 

Eh eh apasal naik nama gua. Mana nama kedai gua nie. 
Grrr... 







1 comment:

Sheila Salim said...

assalamualaikum. nice gila! aku memang gila barang bundle! ada online shop juga ye? aku usha situ! hehehee