Thursday, March 28, 2013

Not sensual anymore

But really want to cry. 



Sorok

Since last 2 week, macam banyak plak orang kene taq , baju singlet lelaki yang mampu sorok ke-BORAI-an nya.Walaupun kalau sebenarnya dia adalah jaguh One Pack terbesar. Adakah mekanisma dia seperti wanita yang memakai bengkung untuk nampak slim, dan bagi laki nampak six pack.

Dalam masa yang sama ternampak pulak aku, spender yang mampu meninggi dan memontokkan pinggul bagi wanita.

WTH is that People. Terlalu lar fake,punya nak bagi nampak elok di mata orang , mampu ko seksa diri sendiri pakai baju sendat bagi nampak gagah dan spender tebal untuk nampak seksi. Dah tu nak duduk macam mana punggung tebal, kira dok atas span lar ek?

Bagi aku , benda macam tue terlalu lar tak bermakna. Bukan sebab nak cakap pinggul aku dah sedia montok, badan dah six pack, tak gaduh pakai singlet bagai. Tapi ini adalah KEPUASAN.

Puas ke, pakai single ketat or spender montok.. jalan - jalan tayang body dikhalayak ramai. Dulu jalan melungkuk, dan dan jadi berkepak. Bila balik rumah, bukak baju, bukak singlet. BLUUUP.. semua isi lemak terkeluar. Pujian - pujian hanya pada luaran.

Mata sendiri macam mana, sedap ke mata memandang? 

Sit up lar bai, work out skit, jangan malas. Lepas makan tak cool lar terus baring. Kadang - kadang try cuci mata dekat taman sambil jogging. Kene gayanya bukan jer dapat badan cool. Tapi for Mr Single, boleh jadi Double.





Sunday, March 17, 2013

6:36am

Good morning Nexus

Thursday, March 14, 2013

Bollywood Theme

Suka kan, family aku kalau nak kawen suka sangat bertema. Lepas tue, sekalian family kalut cari baju mengalahkan pengantin. Berbulan - bulan tido tak lena pikirkan baju nak pakai nanti. Bila dah dapat baju, mengigil plak nak surungkan. Bila dah habis acara, sakit kepala pikir masa bila plak nak pakai baju tersebut. Begitu lar selalunya terjadi bila kawen bertema pelik - pelik nie. Kalau tema color ok lagi kot.

Yang lepas jangan dikesali yang pasti, semua dah cukup enjoy malam tue. Bila lagi nak merasa, budaya nenek moyang yang masih mengalir dalam darah walaupun sebenarnya dah walenketik (melayu) habis. Tinggal muka dan kulit jer, saki baki yang ada.

Lepas nie no more, bebelan hanya gambar menjadi hiasan.
(gambar tak larat nak letak watermark, sebab amik dari sumber rojak)





Bride and Groom





Everybody said Dil

OMG bila tengok balik pic, baru perasan how crazy my family are. 
Tapi itulah keunikkan nya. 

Last but not last

Acara kemuncak

Bhangra

And My partner is 

Congrat Nisha and Pian, hope u both bahagia hingga anak cucu, dan Insha Allah Jannah. 
Moga dapat hasilkan anak yang chomel hidung bak burung belatuk dan dagu terbelah. 

Daaaaa.......