Wednesday, August 24, 2016

Auzubillah minashaitan nirajeem

Aku perkenalkan satu kedai makan favourite yang kalau sebut saja, pasti meleleh air liur minta ditadah. Stock sambal dia, boleh bikin angau. Padahal lauknya ayam goreng/ ikan goreng, tempe goreng, tauhu goreng dan sayur ulam pelbagai dan of coz di saji bersama sambal belacan mak indon.

Boleh tahan berantu jugak sambal dia ni. Makan sekali boleh teringat ingat. Stock sambal belacan makan dengan ulam saja pun dah boleh termimpi - mimpi.

Disebabkan tahap angau dia boleh bawak ke tahap meracau, aku akan pastikan sebelum makan baca doa penuh. Moga dijauhkan dari syaitan yang direjam.

Kalau nak cuba, boleh cari area Dataran Mentari, tepi pagar flat, berhadapan dengan shell.

Nak makan jangan lupa baca doa penuh. Takut angau.



*******
"Aku berlindung kepada Allah dari Syaitan yang direjam" 

*******

So far, dah baca doa penuh pun, masih berantu. Kira memang power lar kot.

Sekian.


2 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

bismillah pun dah ok...so xde setan nk 'kacau'...hehe

Shahida Dzulkafli said...

Ala.. kalau ada gambar mesti lagi berhantu..
kikikiki..